A HÁZatok bemutatása


Medence, jakuzzi, szaletli, kert

A HÁz környezete magával ragadó. Az biztos, hogy itt több időt lesztek kint, mint bent. Gyönyörű, panorámás környezetben, igényesen kialakított, tágas, élhető, és főleg élvezhető wellness élmények várnak. A szomszédok nem látnak a telekre, Ti viszont láthatjátok a csodaszép domságot. 

A medence 4x8 méteres, 150 cm mély, 25-26 fokos. 

A jakuzzi több masszázsfunkcióra állítható, ebben egyszerre maximum 4 fő fér el kényelmesen. 

A szaletli árnyékos helyen van, étkezhettek a friss a levegőn. Ha kedvetek támad egy grillpartíhoz, semmi akadálya. Rendelkezésre áll egy szuper kerti grill is. 

Lehet napozni, pihenni. Zajmentes kert, csak a természet hangjait hallani. 


Hálószobák 

Az emeleten két teljesen egyforma szoba található, ugyanakkora méretben, ugyanúgy berendezve. Kényelmes matracokkal felszerelt  vadonatúj franciágyak, jó minőségű textilek, hangulatos dekoráció.


Konyha - étkező 

Szellős, világos étkezőtér, ahol akár hat fő is kényelmesen elfér. A konyha felszerelt: mosogatógép, hűtőszekrény fagyasztórésszel, mikró, főzőlap, edények, tányérok, poharak. 


Nappali - télikert 

Az apartmanba lépve ez a hangulatos helység fogad Titeket. Itt lehet lazulni, beszélgetni, kávézni, borozgatni.  Vagy akár bentről élvezni a tájat, medencét és a klassz udvar látványát. Ez a kanapé két fő részére biztosít férőhelyet. Ez nem teljesen privát szoba, de mégis jobb, ha hatan együtt tudtok lenni, mintha két barátról le kellene mondani. 


Szauna - fürdőszoba 

Eső, rossz idő, hideg, sötétség -  ezek sem ronthatják el a kedveteket. Ebbe a hangulatos szaunába kellemesen tölthetitek az időt. 


2023. augusztus végétől fogadunk vendégeket a másik szálláshelyen is. Így összesen 14 főre is foglalhattok. Még szépítjük, dekoráljuk, hamarosan több és szebb képek is lesznek, de mutatjuk addig is, hogy mire számíthattok. Gyertek bátran, amíg jó idő van!


Hangulatok - Érezd otthon magad!

Mit ér minden, ha nem vagy itt? Mit ér ha itt vagy, ha nem éled meg? Érezd jólmagad, lazulj le, élvezd, hogy láthatod, átélheted. Reggeli a medence szélén, sütögetés délután, egy jó bor a naplamentében és egy kis esti lazulás a jakuzziban.... Na ezért gyere el! 

Kapcsolatfelvétel

Tiétek a HÁZ!

2146, Mogyoród, Glóbusz utca 23-25.

 +36-30-342-6387

tietekahaz@gmail.com